Keyless_entry_bescherming_sleeping_battery

Sleeping Battery Duopack

Sleeping Battery wordt standaard in een duoverpakking verkocht. Hiermee kunt u de hoofdsleutel en de reservesleutel beveiligen. 

*Let op: genoemde prijs en levering is zonder KIWA certificering. Bent u op zoek naar Sleeping Battery inclusief KIWA certificaat? Scroll dan verder naar beneden en zoek uw dichtstbijzijnde KIWA inbouwstation. 

Voor 94,99 (incl BTW)

Wat is een Kiwa SCM certificaat?

SCM staat voor Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging. Een certificaat krijgt u als uw voertuig een goedgekeurd beveiligingssysteem heeft. Dit wordt dan vervolgens geregistreerd in de database van SCM.

Hierdoor is het voor een verzekering altijd te achterhalen of uw voertuig over een certificaat beschikt.  

Bent u op zoek naar een SCM certificering voor uw auto? Koop dan Sleeping Battery bij een erkend Kiwa/SCM inbouwstation en laat de batterij daar monteren. U krijgt dan direct een certificaat voor uw voertuig.  

De voordelen voor u op een rij:

Gepatenteerd

Sleeping Battery is een gepatenteerd product waarbij de techniek in de batterij verwerkt zit. Hierdoor ziet de batterij er exact hetzelfde uit als uw normale batterij en past hij precies in uw bestaande sleutel. U merkt niets in het dagelijkse gebruik. 

Gecertificeerd

Sleeping Battery heeft alle testen van Kiwa/SCM voor voertuigbeveiliging glansrijk doorstaan. U koopt dus een kwaliteitsproduct dat veilig en effectief is.

Eenvoudig

Sleeping Battery is zeer eenvoudig te installeren. U hoeft alleen de normale batterij te vervangen voor Sleeping Battery en uw auto is beveiligd. 

100% beveiligd

De ingebouwde beweginssensor zet de sleutel na 3 minuten zonder beweging in slaapmodus. Hierdoor zendt de sleutel geen signaal meer uit. Communicatie met het voertuig wordt hierdoor onderbroken en uw auto is 100% beveiligd tegen Relay Attack. 

Geweldig product!

Na het wisselen van de oude batterij enkele malen getest op werking, de
sleutel op de autoband gelegd, even gewacht en geprobeerd de deur te
openen, ging niet open. De auto wat geschud en daarna ging die wel open.

Anoniem

Gemakkelijk in gebruik

Je merkt niets in het dagelijkse gebruik van de sleutel, werkt goed. 

Anoniem

Werkt perfect!

 Zelfs als de sleutel in een jaszak op de achterbank ligt en je de auto uitzet terwijl je blijft zitten, moet je na 3 minuten even de jas bewegen voordat de auto de sleutel herkent. Een duidelijk bewijs van de werking.

Anoniem

Top product

Super oplossing voor keyless probleem

Anoniem

Simpel en efficiënt

Mijn sleutel in een blikje (wat ik vaak vergat) hoeft niet meer. Sleeping Battery is een simpele maar zeer efficiënte oplossing!

Jan, Nederland

Goed initiatief, houd dieven buiten je auto

Eenvoudig te plaatsen en het geeft een fijn gevoel dat mijn auto goed beveiligd is.

André, Nederland

Super product!

Ik ben erg tevreden over Sleeping Battery. Ik merk niets in het dagelijks gebruik van mijn autosleutel.

Edwin, Nederland